24 Ağustos 2014 Pazar

No poo Deneyi

No-poo'dan önce saçım çok dökülüyordu. Yıkadıktan sonra kabarıyordu yani ille örmem ya da topuz yapmam gerekliydi. No poo dan sonra saçlarıma hacim geldi. (Bu adeta televizyonda dönen 15-20 dk lık reklamlara benzedi. )
Merhabalar, ilk yazımda no poo nasıl yapılır onu anlatmıştım şimdi en önemlisi kendimde sonuçlar nasıl oldu onu anlatacağım.
İlk yıkamada karbonatı çok kullandım bu da saçlarımı biraz kuruttu.
Bu ilk yıkamam :)



 
Normal şampuanlarda kabaran adeta hiçbir şeye benzemeyen saçım çok güzel kıvır kıvır oldu :) Acemice biraz sirkeyi az kullansam da ilk kullanışımdan sonra çok memnun kaldım. Önce hafta da bir yapmaya karar vermiştim ama bu etkide sonra hep devam etmeye karar verdim. 

Bu da ikinci, üçüncü yıkamaların fotoğrafların maalesef kaybettim. Ama bundan sonra buradan güncelleyeceğim. No poo maceramın fotoğraflarını takip edebilirsiniz. 
Şimdilik anlatarak devam edeceğim. 
Önceden çok daha çabuk yalanan saçım şimdi çok geç yağlanmaya başladı. Üstelik çok sevdiğim doğal bir kokusu var artık saçımın. 
İlk yıkamadaki etkiyi diğer yıkamalarımda da aynen aldım. Nereye kadar devam eder bilmiyorum ama şu an gayet memnunum :)
Ama sanırım karbonat kullanmasam bile bir daha şampuan kullanmayacağım.
Gelişmeleri yazacağım, takipte kalın ^^

+Aynı yazı gguneykore.blogspot.com da yayınlanmıştır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sen de fikirlerini paylaş ^^